onsdag 30 mars 2011

Klargörande

QUL et consortes arrangerar som bekant den eminenta Examensbanketten. En mycket trevlig tillställning som tidigare år varit oerhört uppskattad av de sittande. QUL menar att man förtjänar en bra uppstyrd kväll efter avslutade studier och därför tror mycket på denna kväll. Vi tror så mycket på arrangemanget att vi stannar på campus ett par dagar efter Du åkt hem varje sommar för att rodda ihop allt. I tillägg till det står vi och ser dumma ut i serveringsutstyrsel.

Går en Quling i tre år har denne alltså jobbat i två år inför den avslutande kvällen. Hur premieras det? Jo, med köande. I vår egen kö. Tidigare år har det dock setts mellan fingrarna med, då det faller på sin egen orimlighet att inte kunna lösa biljetter på ett diskret och välförtjänt sätt till ett arrangemang man själv anordnar.

Men inte i år. För att, i takt med att föreningen blivit mer och mer Stasi, har det tillkommit anala paragrafryttare som tror att dom kan styra och ställa - oavsett vilken roll de har inom föreningen. Det kan dom inte och ska heller inte kunna. Och det skall personerna i fråga ha förbannat jävla klart för sig.

QUL anordnar och jobbar gratis på detta evenemang å EHVS vägnar. Vi lägger ner vår fritid på detta. Därför lägger QUL undan biljetter. Allt annat är sinnessjukt! Vi kan byta våra 100 arbetstimmar som det tar att rodda detta event mot de 10 minuter ni stod i kö - ska vi säga så? Inte? Gnäll då inte en enda gång till för då skiter vi i det och ställer in skiten. Om Du har något att invända mot detta vet ni mycket väl vilka vi är och får ytterst gärna ta det personligen.

/Handen som föder er

4 kommentarer:

  1. Bittra jävlar

    SvaraRadera
  2. För en gång skull instämmer promille helt med QUL!

    SvaraRadera
  3. Fast i brist på självdistans och allmän socialkompetens lägg till en stor del hybris. Så har QUL missat att det är lika mycket promille som arrangerar dessa evenemang.

    SvaraRadera
  4. Att du förmodligen studerar på universitetsnivå och skriver som en imbecill snorunge gynnar dig inte, mr. 18 april 2011 13:43. Det tyder snarare på att du suger schnase metervis.

    SvaraRadera